Comenzi prin telefon

Suntem aici să te ajutam în alegerea ta, pentru ca tu să fii pe deplin mulțumită de produsele pe care le cumperi de la noi!

Când poți să ne suni?

  • Dacă nu ai acces la internet și vrei să faci o comandă.
  • Atunci când ești nesigură în privința nuanței sau utilității produselor pe care vrei să le comanzi.
  • Dacă vrei să faci modificări la comandă (cum ar fi schimbarea adresei de livrare, alegerea altui produs sau stabilirea unei date specifice de livrare).
  • Pentru orice alte informații despre produsele noastre.
  • De asemenea, poți trimite întrebări sau observații la adresa office@justmakeup.ro

Totuși, plasarea comenzii online vine cu numeroase avantaje:

Comenzile pot fi înregistrate oricând și sunt preluate în ordinea înregistrării. Produsele sunt automat rezervate când comanda este înregistrată, dacă sunt disponibile în stoc. Poți verifica direct stadiul comenzii tale, de la înregistrare până la livrare, din contul tău.

Beneficiile înregistrării pe site-ul nostru:

Înregistrează-te acum! Ai nevoie doar de câteva minute pentru a completa formularul, și astfel te poți bucura de numeroase avantaje pe care le poți rata când comanzi telefonic.

Care sunt acestea?

Primești numeroase beneficii, chiar dacă comanzi ocazional. Ai acces la oferte speciale cu reduceri. Participi la concursuri organizate pentru clienții noștri. Primești informații periodice despre produse noi, prețuri și reduceri. Completând aceste detalii, poți economisi și profita la maximum de ofertele JustMakeup!

Începe înregistrarea chiar acum!